fick jag igår- en hel påse - av K
de var "fådda" på Mårbacka i våras
och växt till sig bra i blomsterrabatten
funderar på hur Selma tillagade dem
stuvade i små krustader...
tillsammans med "snöbollar" som mos till Värmlandskorven...
stekta med mycket persilja...
som en len soppa...
förresten, hon kanske avskydde
jordärtsskockor
men jag tar gärna emot goda förslag
Soppa på de ljuvliga skockorna är aldrig fel! Kanske med nybakade potatisbröd från Ungern!
SvaraRaderaKolla här http://beppansallehanda.blogspot.com/2010/02/ungerskt-potatisbrod.html
Tack Beppan!
SvaraRaderaDu är en klippa när det gäller recept.Jag har ju prövat några så jag vet vad du kan! TACK
potatisbröden låteer spännande.
Hon kan omöjligt ha gillat skockor.... : /
SvaraRaderaAllra godast tycker jag det är att bara ungsrosta dem.
SvaraRaderaMargaretha