toppade jag dagens middag med.
Slattar av det ena och det andra
blev slutligen en hyfsad pastatallrik.
Den sista pennepastan
en liten gräddslatt
en kant parmesan
paprika, blomkål och salladslök
en påse av det gula guldet i frysen
och sist fusket!!!!
Renée Volyaires Eldigt Örtsalt
Slattar och lite fusk är inte alls dumt ibland....:-)
SvaraRaderalåter spännande. man kanske skulle prova att trolla med den...
SvaraRaderaDet gula guldet från frysen är inte illa, men ikväll åt vi färska nyplockade gula kantareller. Inte illa va den 17 november. I morgon ska jag gå ut och kolla i min sagoskog efter trattisar.-Nyss hemkommen från en trevlig tur till ostkanten-.
SvaraRaderaCicki: det krävs ibland att man gläds åt de små tingen!
SvaraRaderaKvinnan: Det är HOT, så det blir nog bra till Dig!
Anonym: Det där om nyplockade gula är väl bara en skröna från Värmland?