måndag 1 augusti 2011

Squash


... de invaderar grönsakslandet just nu
och visst kan de varieras och ätas med njutning.
Detta recept har jag prövat och kan varmt rekommenderas:

Falsk ostkaka på squash med lingon till.
Tar gärna emot squashtips ...


8 kommentarer:

  1. Jag har gjort en lasagne med squash och en slags sås som har krossade tomater och keso i sig. Jag är inte så förtjust i köttfärs nämligen, så med det receptet kan jag njuta av lasagne också. Om du vill kan jag försöka leta fram receptet :)

    SvaraRadera
  2. Dina squash var rejäla! Våra har precis börjat att blomma...

    SvaraRadera
  3. Shirouz: jag ska pröva din variant med keso o tomatsås. Jag har gjort den varianten med lasagneplattor så jag totar ihop nåt liknande!

    Mian: Måste tillstå att det växer "oförtjänt" bra i mitt nya grönsaksland!

    SvaraRadera
  4. Så gott det lät. Squashen är ju bra att använda naturell i sallad till exempel. Mailar dig två goda recept som jag har.

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt! Jag äter dem råa i centemetertjocka skivor... vanebildande! Annars har jag dem i sallad istället för gurka eller som vanligt i grytor och rostade i ugn.

    Kramar <<<<<3

    SvaraRadera
  6. centimetertjocka... naturligtvis :-D ha ha

    SvaraRadera
  7. Pennelina: Jag njuter varje dag av härliga grönsaker och underbar Lysviksluft.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack för ditt besök hos mig :)
    Värmde gott med dina varma ord :)
    Tyvärr är jag inte lika duktig att fixa bilder osv, men jag designar med mina ord istället :)
    Vilken härlig blogg du har :)
    Vilka härliga bilder på grönt o blomster :)
    Visar livet självt tycker då jag :)
    Squash är bara så gott :) Jag wokar den, grovstrimlar den till soppor, woker o grytor, finskivar den till ostmacka, grovstrimlar den till råkostsallad tillsammans med morot, rädisa osv . . . bara fantasin sätter gränser :)
    Jag kommer att testa den i smothies och råa juicer också :)
    Värmande kraamis på dig i ruskvädret Ma
    :D

    SvaraRadera