lördag 18 april 2009

Persilja igen

--- brebladig sådan!

Är bland det godaste att ha på köksbänken att nypa och njuta av !
Buketten kostade 4:90 så köp INTE den där lilla krusbladiga för 9:90.

Apropå att prata persilja, förresten. Buketten ovan är nog inte ekologisk , men jag förstår ändå inte riktigt vad Marit Pålsson menar med att vi INTE ska köpa ekologiskt. Det är bara egoister som gör det, säger hon.

5 kommentarer:

  1. Bredbladig persilja är ett måste här hemma. Köper oftast en jättebukett som hackas och fryses in. Man får hur mycket som helst för en tjuga. Sedan tar man fram det man behöver efter behov...:-)

    SvaraRadera
  2. Där är vi helt överens.

    SvaraRadera
  3. Är helt beroende. Ostkusttanten.

    SvaraRadera
  4. gör ni något speciellt med den?

    SvaraRadera
  5. Jag älskar bredbladig persilja :)

    Varje sommar frösår jag en sort som heter "Gigante di Napoli". Den ger jättestor skörd och det är underbart att ha färsk persilja att ta av.

    SvaraRadera