lördag 3 november 2012

Hönsen blev som tokiga...





när de fick resterna av denna ljuvliga auberginecanneloni.

Receptet är från Anne Lundbergs TV serie Landgång och det var kocken
Samantha Larsen som fixade käk till filmfolk på inspelning i Fjällbacka.

Det var för övrigt inte bara hönsen som uppskattade den.....
trots att den innehåller linser ( jag tog ingen  Keso).

4 kommentarer:

  1. Nu fick du mig att minnas en heltokig grej. I början på 60-talet så drev mamma och pappa ett motell med bensinstation och tillhörande mathak. Där var Rut anställd som städerska och diskerska. Rut hade höns hemma och hon var väldigt snål. Så alla matrester som vi skrapade av tallrikarna hade vi i en hink som Rut sedan tog hem till sina höns. Men en gång blev det väldigt fel. Det var när vi bytt fett i fritösen. Rut tog den också till hönsen. Att det var en massa salt i detta tänkte hon inte på så alla hönsen dog av törst. Egentligen en hemsk men ändå rätt kul historia......:-) Eller så är det jag som har sjuk humor. Historien är i alla fall sann. Jag lovar.

    SvaraRadera
  2. Ojdå Cicki så det kan gå ... snålheten bedrar visheten!

    SvaraRadera
  3. Tack för tips! Verkar riktigt smarrigt - ska lägga till min receptsamling!

    SvaraRadera
  4. Oj, så bra - att kunna ge även hönsen go mat :)
    Och - spara en slant också - är inte heller så dumt,
    men mä' förstånd förstås, hm :/ :)
    Jag tror att äggen blir godare om hönsen får bra mat (som ex. denna delikatess, hi hi) :)
    Aubergin är jättegott, passar mig, som jag äter - så detta ska jag verkligen prova :)
    Tack för tipset och ha det bara bäst :)
    Önskar jag från min Vik
    :D

    SvaraRadera